Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 oktober 2014 Minister Kamp op werkbezoek bij Bejo Zaden (Warmenhuizen)

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - Maandag 29 september 2014 bracht de minister van Economische Zaken, minister Kamp een bezoek aan Bejo Zaden B.V. Als internationaal en innovatief bedrijf actief in de topsector van uitgangsmateriaal had de minister Bejo uitgekozen om kennis te maken met de wereld van groentezaadveredeling, een belangrijke economische sector voor Nederland.

De minister toonde veel belangstelling voor de internationale activiteiten, de technologieën achter zaadschoning en zaadbehandeling en de complexiteit van veredeling. Tevens kwam het belang van een goede infrastructuur voor Noord-Holland en de rol die stichting Seed Valley speelt aan bod. Uiteraard was er aandacht voor ontwikkelingen die nu of in de toekomst een belangrijke rol spelen in de zaadsector en waar politiek een voorname rol in speelt, zoals bijvoorbeeld toegankelijkheid van genetica.

Het was een gevarieerd programma inclusief rondleiding in onze zaadverwerkingsfaciliteiten, research centrum en het biologisch demonstratieveld. De minister toonde zich duidelijk onder de indruk en sloot zijn bezoek af met de woorden dat klanten Bejo als een zeer professionele leverancier kunnen beschouwen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl