Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 09 oktober 2014 Benefietfeest voor de Noordzeeboerderij zondag 12 oktober 2014

Noordzeeboerderij.nl logoBron: Noordzeeboerderij.nl - Op zondag 12 oktober 2014 start om 15.00 uur het benefietfeest voor de Noordzeeboerderij! Het benefietfeest is het feestelijke evenement van onze crowdfundingcampagne om geld op te halen voor de 'Kiloproef' van Stichting Noordzeeboerderij. Momenteel staat de teller op 69%. Met jouw hulp kunnen we nog € 3.000,- ophalen en is de actie een succes! Bij meer dan € 10.000,- maken we (grote) kans op € 1.000,- EXTRA via de Jonge Helden Top 10!

Maak kennis met een toekomst vol zeewier

Tijdens de middag staat zeewier centraal, het wordt dus een spetterend feest! Neerlands beste studentenjazzband Able Bodied Seamen speelt in unieke samenstelling. The Dutch Weed Burger voorziet de aanwezige Noordzeeboeren van heerlijke en duurzame zeewierburgers. En restaurant At Sea biedt een zilte locatie aan de Scheveningse jachthaven. Kom tijdens het feest in gesprek met zeewierondernemers en andere geïnteresseerden.

Programma

Doneer en word Noordzeeboer!

Doneren kan vanaf € 10,-. Doneer je € 50,- of meer dan ontvang je het 'Noordzeeboer arrangement'. Je krijgt bij ontvangst munten voor 3 consumpties en een Dutch Weed Burger helemaal gratis. Het arrangement is te bestellen via CrowdAboutNow.

Dus kom langs en feest mee! Dan zetten we samen de stap richting een duurzamere toekomst met zeewier. Stuur dit bericht gerust door naar andere geïnteresseerden. We kijken uit naar je komst!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor dit feestelijke event bij Marlies Draisma, / 070 - 318 44 44

Praktische informatie

Datum: Zondag 12 oktober 2014
Tijd: 15.00 tot 19.00 uur
Locatie: At Sea, Hellingweg 138 te Scheveningen

Update - 09 oktober 2014: aangepaste locatie!

Restaurant Adriatico
Tweede Haven Scheveningen
Dr. Lelykade 21
2583 CL Scheveningen

Parkeren in de haven van Scheveningen is gratis, voor de deur is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wel kunt u op 2 minuten lopen bij het Zuiderstrandtheater (Kranenburgweg 211, Den Haag) parkeren. Hiervoor betaald u slechts € 5,- p/d.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl