Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 10 oktober 2014 Genomineerden ondernemer van het jaar Bedrijvengroep Niedorp bekend

De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid in de omgeving van Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

De Bedrijvengroep Niedorp (BGN) zorgt voor een algemene belangenbehartiging van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke. Ook het netwerken probeert de Bedrijvengroep Niedorp onder het genot van een goed glas wijn te promoten. Op de homepagina van de bedrijvengroep (www.bedrijvengroepniedorp.nl) staat alle informatie over de activiteiten.

Ondernemer van het jaar De verkiezing van de ondernemer van het jaar is gelijk aan die van vorig jaar.

Er zijn door de commissie Ondernemer van het jaar bedrijven genomineerd, met als thema 'Verborgen schatten'.

Deze genomineerden zijn:

Vanaf volgende week worden de genomineerde bedrijven voorgesteld op onze website www.bedrijvengroepniedorp.nl. Vanaf maandag 8 december 2014 begint de publieksstemming, deze zal duren tot 1 januari 2015 . Een ieder kan eenmaal stemmen d.m.v. een volledig ingevuld stemformulier, uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl.

De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald. De stemmentelling gaat als volgt:

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het jaar 2014 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op woensdag 7 januari 2015. (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl