Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 21 oktober 2014 Innovatievouchers weer beschikbaar voor Agri & Food ondernemer

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - Vanaf 1 oktober 2014 zijn er, op verzoek van TKI Agri & Food, weer DLO-Innovatievouchers beschikbaar voor ondernemers in de agrifoodsector. Met de vouchers kunnen ondernemers DLO-capaciteit inzetten om antwoorden te krijgen op kleine kennisvragen.

Er kunnen in deze ronde ongeveer 30 vouchers worden uitgereikt. Eerder dit jaar werden ook al DLO-Innovatievouchers beschikbaar gesteld. De belangstelling daarvoor was zo groot dat DLO extra capaciteit beschikbaar heeft voor een tweede ronde. De vouchers passen in het topsectorbeleid waarin kennisinstellingen hun kennis beschikbaar stellen voor het Nederlandse MKB.

Loket innovatievoucher

Ondernemers kunnen zich met hun kennisvragen melden bij het MKB-loket van de Topsector Agri & Food. De adviseurs van het MKB-loket verkennen samen met de ondernemer of de vraag aansluit bij een DLO-innovatievoucher. Is dit het geval, dan wordt de ondernemer in contact gebracht met de juiste experts van DLO. De Groene Helpdesk van DLO begeleidt dit proces.

Voorwaarden innovatievoucher

De voorwaarden zijn gelijk aan de eerste ronde die in het voorjaar liep:

Meer informatie

Ondernemers kunnen voor meer informatie terecht bij het MKB-loket (tel. 088-585 2206, , www.tki-agrifood.nl/mkb-loket. Het MKB-loket wordt verzorgd door adviseurs van de Kamer van Koophandel.

Kijk voor meer informatie over de Topsector Agri & Food op www.agrifoodinternational.nl (Bron: Topsectoren.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl