Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 21 oktober 2014 Crowdfunding voor Noordzeeboerderij is succes!

Noordzeeboerderij.nl logoBron: Noordzeeboerderij.nl - Afgelopen week woensdag hebben is de crowdfundingactie voor de Noordzeeboerderij succesvol afgesloten. Maar liefst € 10.445,- is er opgehaald voor de 'Kiloproef' van Stichting Noordzeeboerderij! Over een week zullen de mini-boerderij'tjes te water gaan. Momenteel wordt er bij partner Hortimare hard gewerkt om het wier te preparen voor de tewaterlating.

En er is nog meer goed nieuws. De jury van de Jonge Helden Top 10 bestaande uit: Marianne Thieme - Voorzitter van de Tweede Kamerfractie van de Partij voor de Dieren, Eva Akerboom - Voorzitter van PINK! en Mark Laagewaard - Directeur van Crowdaboutnow hebben gisteren besloten dat het project van de Stichting Noordzeeboerderij de winnaar is! Hiermee is een hoofdprijs van € 1.000,- gewonnnen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl