Business Nieuws: 21 oktober 2014 Crowdfunding voor Noordzeeboerderij is succes!

Noordzeeboerderij.nl logoBron: Noordzeeboerderij.nl - Afgelopen week woensdag hebben is de crowdfundingactie voor de Noordzeeboerderij succesvol afgesloten. Maar liefst € 10.445,- is er opgehaald voor de 'Kiloproef' van Stichting Noordzeeboerderij! Over een week zullen de mini-boerderij'tjes te water gaan. Momenteel wordt er bij partner Hortimare hard gewerkt om het wier te preparen voor de tewaterlating.

En er is nog meer goed nieuws. De jury van de Jonge Helden Top 10 bestaande uit: Marianne Thieme - Voorzitter van de Tweede Kamerfractie van de Partij voor de Dieren, Eva Akerboom - Voorzitter van PINK! en Mark Laagewaard - Directeur van Crowdaboutnow hebben gisteren besloten dat het project van de Stichting Noordzeeboerderij de winnaar is! Hiermee is een hoofdprijs van € 1.000,- gewonnnen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl