Business Nieuws: 28 oktober 2014 Gemeente Hollands Kroon: Uitnodiging themabijeenkomst Ondernemen op 29 oktober 2014 in Anna Paulowna

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op 29 oktober 2014 bent u van harte welkom op onze themabijeenkomst Ondernemen. De bijeenkomst vindt plaats tussen 19:00 en 21:30 uur in het gemeentehuis MFA de Ontmoeting, De Verwachting 1 te Anna Paulowna.

Hollands Kroon is een gebied waar water, wind en ruimte een grote rol spelen.

Maar hoe moet dit gebied er in de toekomst uitzien? Een vraag waar wij hard mee bezig zijn. Maar dat kunnen en willen we niet alleen bedenken. Tijdens deze bijeenkomst willen wij samen met u het gesprek aan gaan over verschillende onderwerpen die binnen het thema ondernemen onder te verdelen zijn.

Programma

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via . Wilt u ons laten weten of u aanwezig bent? Wij kijken er naar uit u op 29 oktober 2014 welkom te heten.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl