Business Nieuws: 28 oktober 2014 Congres Leisure Board Noord-Holland op 10 december 2014 in Hoorn

Op 10 december 2014 vindt het jaarlijkse congres van Leisure Board plaats in het nieuwe Van der Valk Hotel Hoorn. U wordt welkom geheten door de voorzitter, gedeputeerde Jan van Run en maakt kennis met de directeur van het hotel, Gert van der Valk. Naast een update van de speerpunten van de board zijn er interessante sprekers die vanuit verrassende invalshoeken hun licht laten schijnen over de ontwikkelingen in de vrijetijdssector en hoort u van collega's over succesvolle samenwerkingsvormen. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om elkaar uitgebreid te spreken en komt u culinair niets tekort. Daarnaast zult u zelf een aantrekkelijke bijdrage leveren aan het succes van het programma.

Wat: Congres Leisure Board
Wanneer: 10 december 2014
Waar: Van der Valk hotel in Hoorn
Aanvang: 16.00 uur
Afsluiting: 20.30 uur

Dit is een vooraankondiging en wat u nu alvast kunt doen, is het congres met een uitroepteken in uw agenda noteren en aanmelden via www.nhn.nl/leisure_board. (bron: Leisure Board Noord-Holland)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl