Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 30 oktober 2014 Netwerkbijeenkomst Recreatie en Toerisme inclusief workshop Social Media & Facebook op 19 november 2014

Toerisme en recreatie gaan een b(l)oeiende toekomst tegemoet in Hollands Kroon. De toekomst op toeristisch en recreatief gebied in eigen hand nemen.

Meld u snel aan!

Gemeente Hollands Kroon, de werkgroep Toerisme & Recreatie van de OFHK en VVV Top van Holland nodigen u uit voor de laatste toeristische netwerkbijeenkomst van dit jaar. De bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 19 november 2014 in het Gemeentehuis Hollands Kroon in Anna Paulowna. Het programma begint om 19.30 uur. Aansluitend vindt er een netwerkborrel plaats.

Het toeristisch Platform Hollands Kroon is in 2014 gestart met de uitvoering van het toeristisch activiteitenplan. Een van de resultaten is onder andere een nieuwe eigen website voor Hollands Kroon; www.bezoekhollandskroon.nl De werkgroep wil u graag bijpraten over wat er dit jaar gerealiseerd is, en wat er volgend jaar op stapel staat. En hoe u daar bij aan kunt haken; met of zonder budget.

Verder staat er een workshop Social Media & Facebook op het programma. U krijgt tips en leert tricks wat social media en facebook voor uw organisatie kunnen betekenen. Zowel voor beginners als gevorderden wordt er een inspirerende en interactief programma geboden. De workshop wordt verzorgd door Thomas Lapperre van het bedrijf Bloeise.

Het wordt een gezellige en informatieve avond. We heten u van harte welkom!

En uiteraard ontbreken de hapjes en drankjes ook niet.

Datum: Woensdag 19 november 2014
Start programma: 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: Gemeentehuis Hollands Kroon
Adres: De Verwachting 1 Anna Paulowna

Vragen? Neem contact op met Astrid Lemmers (info@bezoekhollandskroon.nl) of 0223-674600 (VVV top van Holland) Uw deelname graag voor 8 november 2014 doorgeven. Stuur een email naar . Vol is vol.

Bron: Werkgroep Recreatie en Toerisme Hollands Kroon.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl