Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 30 oktober 2014 Ondernemers opgelet: Ondernemingsverkiezing Noord-Holland gaat weer beginnen...

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland logoBron: OVNH - De partners en sponsors van OVNH staan te trappelen voor de aftrap van alweer de 9e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH). De komende twee maanden kan er volop genomineerd en aangemeld worden voor de meest prestigieuze onderneminsgverkiezing van onze provincie die eindigt in een zinderende finaleavond in Theater de Philharmonie in Haarlem op woensdag 20 mei 2015.

Wie gaat het stokje overnemen van Smit & Zoon uit Weesp (MKB Groot), Adriaan Goede uit Landsmeer (MKB Midden), Mom in Balance uit Heemsteden (MKB Klein) en HSB Bouw uit Volendam (Publieksprijs)? Aanmelden voor de OVNH 2014-2015 kan vanaf donderdag 30 oktober 2014.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl