Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 11 november 2014 Nominatieronde Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2014-2015 begonnen

HAARLEM - De 9e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) is begonnen. De komende twee maanden kunnen Noord-Hollandse bedrijven zich weer aanmelden voor de strijd om de meest prestigieuze ondernemingsprijs van onze provincie: 'Beste Onderneming van Noord-Holland'.

Gedeputeerde Economische Zaken en Personeel & Organisatie, Jan van Run, is onder de indruk van de hoge kwaliteit van de deelnemende bedrijven. Als hoofd van de jury heeft hij de afgelopen jaren soms moeilijke keuzes moeten maken. Van Run: "De verschillen tussen de finalisten zijn vaak erg klein, zeker tijdens de afgelopen editie. Meestal weten we na de bedrijfsbezoeken wel wie de mogelijke winnaar kan worden, maar nu lagen de genomineerden in alle categorieën heel erg dicht bij elkaar. Dan is het moeilijk kiezen. Het doet ons goed om te zien dat de verkiezing wint aan populariteit en het niveau van de genomineerden heel stevig is. Als provinciaal bestuurder is het belangrijk om te weten dat we in Noord-Holland over zoveel sterke bedrijven beschikken. De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland toont de enorme kracht van ons bedrijfsleven."

'Into OVNH'

De kersverse nieuwe voorzitter van de Stuurgroep OVNH, Jan Willem Dijkstra (regiodirecteur Randstad Uitzendbureau), onderstreept eveneens de dynamiek en kracht van het bedrijfsleven in Noord-Holland. "Als geboren Fries komt mijn enthousiasme altijd wat langzaam op gang, maar tijdens de afgelopen finale-avond ben ik helemaal 'into OVNH' geworden. Het niveau van de deelnemende bedrijven was zo hoog en ze hadden een dusdanig verfrissende kijk op ondernemen, dat ik nu weet waarom dit de 'moeder van alle verkiezingen' wordt genoemd."

Aanmelden tot en met 31 december 2014

De aanmeldingsprocedure voor de 9e editie van de OVNH is begonnen. Via het formulier op de website www.ovnh.nl kunnen bedrijven zich tot 31 december 2014 aanmelden of door iemand genomineerd worden. De criteria voor deelname zijn: De onderneming is hoofdzakelijk gevestigd in de provincie Noord-Holland - De onderneming is ten minste drie jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel - De onderneming heeft de afgelopen twee jaar een positief bedrijfsresultaat behaald - De onderneming heeft zicht op continuïteit. Aanmelden kan in drie categorieën: MKB Groot (meer dan 50 fte), MKB Midden (6 tot 50 fte) en MKB Klein (0 tot 5 fte). Klik hier om direct naar het aanmeldingsformulier te gaan.

Partners van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zijn: provincie Noord-Holland en Randstad (hoofdsponsors), ABN Amro, MKB Noord-Holland, Delta Lloyd, Holland Media Combinatie, RSM Niehe Lancée Kooij, RTV Noord-Holland en Media Support / Kantoor260 (partners-sponsors).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl