Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 11 november 2014 RTVNH nieuwe partner van OVNH

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland logoBron: OVNH - RTVNH is tijdens de Kick-off manifestatie afgelopen woensdag in Haarlem officieel sponsor geworden van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2014-2015. Jan van Ginkel, Commercieel Manager Sponsoring en Events bij RTVNH, bekrachtigde een en ander met een ferme handtekening op het grote sponsorbord.

RTVNH maakte de afgelopen jaren al opnamen tijdens de finaleavond. Dit jaar gaan zij dit evenement live uitzenden. Bovendien krijgen alle 30 eind-genomineerden een gratis mediatraining aangeboden. RTVNH, de Holland Media Combinatie en Media Support/Kantoor260 vormen samen de mediapartners van de ondernemingsverkiezing.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl