Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 december 2014 Proeftuin Zwaagdijk behaalt Good Experimental Practice (GEP) erkenning België

Proeftuin Zwaagdijk logoBron: Proeftuin Zwaagdijk - Proeftuin Zwaagdijk heeft naast een GEP (Good Experimental Practice) voor Nederland nu ook een erkenning in België. De federale overheidsdienst Volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu van België heeft op 29 oktober 2014 hiertoe besloten. Met het certificaat kan Proeftuin Zwaagdijk fabrikanten van gewasbeschermingsmiddelen nu ook van dienst zijn met toelatingsonderzoek in België.

De erkenning is geldig voor de proeven gericht op de werkzaamheid van gewasbeschermingsmiddelen en de effecten van deze middelen op de opbrengst en kwaliteit van planten en plantaardige producten. Het certificaat heeft betrekking op de toepassingsmethode Ďbespuitení. In de tabel hieronder ziet u voor welke gewassen en type middelen de erkenning geldig is.

Meer informatie op www.proeftuinzwaagdijk.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl