Business Nieuws: 10 december 2014 Kompas Noordkop stopt; controles huisvesting arbeidsmigranten verder in bestaande regelingen

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Minder arbeidsmigranten per woning. Meer aanvragen voor legalisatie van verblijfslocaties. Toenemend aantal inschrijvingen van arbeidsmigranten in de Basisregistratie Personen (BRP). Geen waterbedeffect binnen de Noordkop. Een greep uit de resultaten van Kompas Noordkop, zoals die maandag 8 december 2014 werd gepresenteerd bij de afronding van dit project rond huisvesting van arbeidsmigranten uit de EU. Tot tevredenheid van Burgemeester Jaap Nawijn van gemeente Hollands Kroon en voorzitter Stuurgroep Kompas Noordkop: "We hebben huisvesting arbeidsmigranten op de agenda gezet. Er is meer draagvlak door. Een mooi moment om dit project in bestaande regelingen door te laten gaan."

Meer informatie op www.hollandskroon.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl