Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 12 januari 2015 Pimpernel Bloembinderij uit Nieuwe Niedorp gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2014

De Bedrijvengroep Niedorp organiseert jaarlijks de verkiezing Ondernemer van het Jaar. Voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar wordt een commissie aangesteld. De commissie nomineert vijf ondernemingen in de omgeving van Niedorp die dat jaar strijden om de titel Ondernemer van het Jaar! Tevens wordt er elk jaar een thema rondom de genomineerden aangegeven.

Er wordt een periode aangesteld wanneer u kunt stemmen op de vijf genomineerden. De winnaar zal uiteindelijk volgen uit de stemming. De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald.

De stemmentelling gaat als volgt:

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3 De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Pimpernel Bloembinderij uit Nieuwe Niedorp gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2014

Op 7 januari 2015 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp in Partycentrum de Vrienschap in 't Veld de Ondernemer van het Jaar 2014 bekend gemaakt. Pimpernel Bloembinderij uit Nieuwe Niedorp werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2014.

Pimpernel Bloembinderij is een 'must see' bedrijf dat klanten steeds weer weet te inspireren met nieuwe producten. De invloed van de onderneemster gaat verder dan haar onderneming zelf, doordat zij ook een actieve rol speelt in de gemeenschap. Het bedrijf scoorde wat de jury betreft op alle fronten goed. (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl