Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 14 januari 2015 Koning Willem-Alexander verleent VEZET (Warmenhuizen) predicaat Koninklijke

Vol trots mag Vezet B.V. te Warmenhuizen (Noord-Holland) bekend maken dat zij ter gelegenheid van haar 100-jarig jubileum het predicaat Koninklijk toegekend heeft gekregen. Een mooie afsluiting van een prachtig jubilieum jaar.

Het jaar 2014 was voor Vezet reeds "Royal", door een historisch en onvergetelijk streekbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan het dynamische bedrijf. Vervolgens toonde Minister Henk Kamp van Economische Zaken ook zijn belangstelling door Vezet speciaal te bezoeken.

Met de toekenning van dit predicaat en een krachtige afzetgroei wordt het eeuwjaar nu ook officieel Koninklijk afgesloten. In de primaire sector boven het Noordzeekanaal is Vezet het eerste bedrijf dat Koninklijk wordt. De Commissaris van de Koning van Noord-Holland, Johan Remkes, zal op 6 maart 2015 het predicaat persoonlijk uitreiken aan de directie en de familie Kramer.

Bron: facebook.com

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl