Business Nieuws: 28 januari 2015 Masterclass agrimarketing: trends & ontwikkelingen - 2 maart 2015 in Wognum

Wat is de toegevoegde waarde van uw product? Hoe sluit u aan op de trends en ontwikkelingen bij de consument en in de markt? Ontdek het maandagmiddag 2 maart 2015 tijdens de masterclass "Agrimarketing: trends en ontwikkelingen". Deze AgriTech Campus masterclass is specifiek bedoeld voor relaties uit de agri-food sector in Noord-Holland Noord.

Twee bevlogen specialisten vertellen u over de mogelijkheden die ontstaan door waarde toe te voegen aan uw product , de kansen en bedreigingen... Na de bijeenkomst is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken.

Locatie:
Gemeentehuis Medemblik, Dick Ketlaan 21 Wognum
Datum: Maandag 2 maart 2014

Programma:

Aanmelden

Uw aanmelding kunt u sturen naar: o.v.v. Masterclass 'AgriMarketing'. U kunt zich aanmelden tot 25 februari 2015. U ontvangt uw bevestiging en een deelnemerslijst rond 25 februari 2015 per mail. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u terecht bij Martijn Grosmann, projectleider AgriTech Campus op telefoonnummer 06 - 54 95 13 13.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl