Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 28 januari 2015 Masterclass agrimarketing: trends & ontwikkelingen - 2 maart 2015 in Wognum

Wat is de toegevoegde waarde van uw product? Hoe sluit u aan op de trends en ontwikkelingen bij de consument en in de markt? Ontdek het maandagmiddag 2 maart 2015 tijdens de masterclass "Agrimarketing: trends en ontwikkelingen". Deze AgriTech Campus masterclass is specifiek bedoeld voor relaties uit de agri-food sector in Noord-Holland Noord.

Twee bevlogen specialisten vertellen u over de mogelijkheden die ontstaan door waarde toe te voegen aan uw product , de kansen en bedreigingen... Na de bijeenkomst is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken.

Locatie:
Gemeentehuis Medemblik, Dick Ketlaan 21 Wognum
Datum: Maandag 2 maart 2014

Programma:

Aanmelden

Uw aanmelding kunt u sturen naar: o.v.v. Masterclass 'AgriMarketing'. U kunt zich aanmelden tot 25 februari 2015. U ontvangt uw bevestiging en een deelnemerslijst rond 25 februari 2015 per mail. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u terecht bij Martijn Grosmann, projectleider AgriTech Campus op telefoonnummer 06 - 54 95 13 13.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl