Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 28 januari 2015 Masterclass agrimarketing: trends & ontwikkelingen - 2 maart 2015 in Wognum

Wat is de toegevoegde waarde van uw product? Hoe sluit u aan op de trends en ontwikkelingen bij de consument en in de markt? Ontdek het maandagmiddag 2 maart 2015 tijdens de masterclass "Agrimarketing: trends en ontwikkelingen". Deze AgriTech Campus masterclass is specifiek bedoeld voor relaties uit de agri-food sector in Noord-Holland Noord.

Twee bevlogen specialisten vertellen u over de mogelijkheden die ontstaan door waarde toe te voegen aan uw product , de kansen en bedreigingen... Na de bijeenkomst is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken.

Locatie:
Gemeentehuis Medemblik, Dick Ketlaan 21 Wognum
Datum: Maandag 2 maart 2014

Programma:

Aanmelden

Uw aanmelding kunt u sturen naar: o.v.v. Masterclass 'AgriMarketing'. U kunt zich aanmelden tot 25 februari 2015. U ontvangt uw bevestiging en een deelnemerslijst rond 25 februari 2015 per mail. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u terecht bij Martijn Grosmann, projectleider AgriTech Campus op telefoonnummer 06 - 54 95 13 13.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl