Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 februari 2015 Handhavingsbeleid drank en horeca gemeente Schagen vastgesteld

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Dinsdag 27 januari 2015 heeft de burgemeester van Schagen het handhavingsbeleid drank en horeca vastgesteld. Sinds 2013 heeft de gemeente de taak om toezicht te houden op de regels uit de Drank- en Horecawet en deze ook te handhaven. In het handhavingsbeleid staan de handhavingsmiddelen die wij gebruiken.

Kortgezegd komt het beleid erop neer dat wij bij elke overtreding een bestuurlijke boete opleggen. De hoogte van de boetes is landelijk vastgesteld en variëert tussen € 680,- en € 2.720,-. Jongeren onder achttien jaar die alcohol bij zich hebben, krijgen een geldboete van € 45,- of € 90,-, afhankelijk van de leeftijd. Ook kunnen zij naar bureau Halt gestuurd worden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl