Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 18 februari 2015 Breedband Hollands Kroon schaft promotiebus aan

breedband hollands kroonBron: coŲperatie Breedband Hollands Kroon - Wie kent niet de oude SRV-wagen die door de wijken reed om goederen aan de man te brengen. Een kleine rijdende supermarkt voor de boodschappen. Deze huis-aan-huis-service bracht in vroeger tijden gemak met zich mee. Voor Breedband Hollands Kroon is deze wagen de voorloper van service die tot aan de voordeur komt. Met de aanleg van een glasvezelnetwerk kan deze service eveneens bij ieder huishouden in de gemeente Hollands Kroon worden aangeboden.

De promotiebus wordt nu ingericht met toekomstgerichte elementen en trekt er in de toekomst op uit om inwoners van de gemeente te informeren over het belang van glasvezel. Breedband Hollands Kroon komt naar u toe deze zomer!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl