Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 18 februari 2015 Ondernemers Federatie Schagen: Ondernemers van het jaar 2014 bekendgemaakt

Ondernemers Federatie Schagen (OFS) logoBron: OFS - Jaarlijks vindt in de gemeente Schagen de verkiezing van de ondernemers van het jaar plaats. Dit jaar lag de organisatie van de nieuwjaarsreceptie en daarmee de verkiezing van ondernemer en startende ondernemer van het jaar voor het eerst in handen van de Ondernemers Federatie Schagen (OFS). Tot en met 31 december 2015 kregen de ondernemers uit de gemeente Schagen de gelegenheid om hun stem uit te brengen. In een goed gevuld KDanz zijn op zaterdag 10 januari 2015 de winnaars van de verkiezing bekendgemaakt.

RABO Startersprijs 2014 Harry Nieuwenhuizen, directievoorzitter van de Rabobank Kop van Noord-Holland, maakte de winnaar bekend van de RABO Startersprijs. De prijs ging naar Strandpark Roots met 29% van de stemmen. Isolde Stam heeft het strandpark begin 2014 overgenomen en voorzien van safaritenten. Overige genomineerden waren Bakker Bouw uit Schagen, Bolle Hendrik uit Tuitjenhorn, Choqs and Sweetz uit Schagen en M. Stam Aardappelen, Groenten en Fruit uit Callantsoog.

NHD Lezersprijs, Schager ondernemer van het jaar 2014 De NHD/Schager Courant Lezersprijs werd uitgereikt door Harry de Jong van het NHD en ging naar Poland BV uit Waarland.

Schager ondernemer van het jaar 2014

De prijs voor ondernemer van het jaar werd uitgereikt door wethouder André Groot. Met 26% van de stemmen is Stam De Kruidenier zaterdagavond 10 januari 2015 dé Ondernemer van het Jaar 2014 in Schagen geworden.

Willem Jan Stam richtte, na de bekendmaking, kort het woord tot de aanwezigen en was trots op de prijs. Hij bedankte zijn ouders en schoonouders die volop meewerken in het familiebedrijf, welke al honderd jaar bestaat. Daarnaast gaf hij aan dat het van groot belang is dat alle ondernemers uit de gemeente Schagen, zich gezamenlijk in zetten voor ondernemend Schagen.

Stam bleef Strandpaviljoen Woest, die 23% van de stemmen had gekregen, net voor.

Overige genomineerden waren Golden Valley uit Schagen, Poland BV uit Waarland en Strogoff BV uit Schagen.

Bekijk het videoverslag van Schagen FM, met interviews met de winnaars van de verkiezing op YouTube www.youtube.com/watch?v=GwyO4WayTTY

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl