Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 26 februari 2015 Netwerkavond Lentetuin Breezand 5 maart 2015

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - In samenwerking met de Lentetuin organiseert de Ondernemersvereniging Anna Paulowna wederom een Netwerkavond op donderdag 5 maart 2015. Wij nodigen ondernemers uit die lid zijn van een vereniging van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon en de Helderse Ondernemers Vereniging. Ook de ondernemers die actief zijn op de Lentetuin Breezand, zowel kwekers als inzenders op de expo beurs, zijn van harte welkom.

De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur.

Nu de crisis op zijn retour is willen we positief naar de toekomst kijken, maar hoe heeft de crisis u creatiever gemaakt qua ondernemen? Heeft u diensten moeten aanpassen of misschien wel moeten afstoten?

Sjaak van den Berg vertelt u deze avond zijn verhaal, hoe een vitale jongen zichzelf na een bedrijfsongeval moest aanpassen om zijn dromen alsnog waar te maken. Welke obstakels is hij tegen gekomen, hoe is hij hiermee omgegaan en wat heeft het hem gebracht?

Uiteraard wordt ook de Standhouder van het Jaar Award deze avond uitgereikt.

Na dit leuke en inspirerende programma geven wij u de gelegenheid om te netwerken met ondernemers uit de regio onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom een prachtig programma dat u niet wilt missen.

We willen u voor aanvang de gelegenheid geven om een rondje te lopen over de Lentetuin, dus kom op tijd en mis niets van de prachtige Lentetuin en de gezellige netwerkavond.

Wilt u deelnemen aan deze avond, dan ontvangen wij graag een mailtje:

Bron: Ondernemers Vereniging Anna Paulowna - http://ovap.org/

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl