Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 26 februari 2015 BING BANG IN NHN op 2 maart 2015

Op maandag 2 maart 2015 vindt weer een masterclass plaats van de AgriTech Campus NHN, onderdeel van GreenPort NHN. Het thema luidt: "Agrimarketing: Trends en ontwikkelingen". De inmiddels 4e masterclass van de AgriTech Campus heeft ook deze keer weer grote belangstelling. Ruim 100 ondernemers en studenten hebben zich voor deze middag aangemeld.

De ervaren en inspirerende marketeers in de agri- food sector Samuel Levi (eigenaar Food Cabinet en bekend van o.a. de campagne Big Bang Broccoli) en Fedde Jonker (commercieel directeur Vezet) delen hun successen, ervaringen en hun visie m.b.t.

marketing in de agribusiness. Hoe zet je als agrarische ondernemer jouw product met meerwaarde in de markt? Wat zijn de kansen en wat zijn de bedreigingen? Ondernemen is kijken naar de markt: met visie, onderscheid, innovatie en creativiteit.

Gastheer is de gemeente Medemblik. Wethouder Harry Nederpelt geeft een toelichting op het belang van (regio)marketing voor de gemeente en welke rol de agrarische sector hierin heeft.

De AgriTech Campus, onderdeel van GreenPort NHN, brengt studenten en ondernemers dichter bij elkaar en versterkt daarmee de agrarische arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord. In de AgriTech Campus worden projecten gerealiseerd die het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid intensiever laat samenwerken. Samen werken zij aan de versterking van kennis, imago en innovatie in Noord-Holland Noord.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl