Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 09 maart 2015 Twee miljoen investeerders in Noord-Holland

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Crowdfunding is een serieus alternatief voor gewone bedrijfsfinanciering. Het is de snelst groeiende vorm van financieren en investeren in Nederland. Ook voor het MKB kan crowdfunding een interessante financieringsvorm zijn.

Investeerders zijn vaak ook lokaal of regionaal actief en staan daarom dicht bij ondernemers uit hun regio. Er ligt dus een mooie kans, maar een gebrek aan kennis of informatie leidt ertoe dat nog weinig MKB’ers gebruikmaken van crowdfunding. De provincie Noord-Holland heeft daarom de campagne ‘Twee miljoen investeerders’ laten ontwikkelen.

Op 9 maart 2015 informeren wij tijdens een kick-offbijeenkomst bij het Seinwezen in Haarlem ondernemersverenigingen en gemeenten uit Noord-Holland over deze campagne. Vervolgens willen wij samen met hen op zoek naar Noord-Hollandse ondernemers die aan de campagne willen meedoen. Tijdens de campagne worden ondernemers door crowdfundingconsultant Douw&Koren - http://www.douwenkoren.nl/ - getraind en begeleid om via crowdfunding hun onderneming of idee tot een succes te maken.

Bent u benieuwd naar de provinciale crowdfunding campagne, kom dan naar de kick-off voor meer informatie. U kunt zich aanmelden met een e-mail naar

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl