Business Nieuws: 17 maart 2015 Finalisten OVNH 2014-2015 zijn bekend oa uit Schagen, Oudeschild, Middenmeer en Den Helder

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland logoBron: OVNH - De finalisten van deze editie komen dit keer uit alle windstreken van onze provincie. De 30 finalisten van de Ondernemingsverkiezing 2014-2015 zijn bekend! Voor elke categorie zijn er weer tien zeer interessante, innovatie en spraakmakende bedrijven geselecteerd. Deze bedrijven worden in de komende weken nogmaals door de jury bezocht en getoetst. Op woensdag 20 mei 2015 worden tijdens de finale-avond in theater de Philharmonie in Haarlem de drie nieuwe winnaars bekend gemaakt.

Wie worden de winnaars van de prijs 'Beste Onderneming van Noord-Holland' in de categorieën MKB-Groot, MKB-Midden en MKB-Klein?

Dit zijn de finalisten!

MKB-Groot

MKB-Midden

MKB-Klein

Kaartverkoop finale-avond gestart - meer informatie http://www.ovnh.nl/

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl