Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 27 maart 2015 Offshore windmarkt: Tool biedt inzicht in de supply chain

Het Topconsortium Kennis en Innovatie Wind op Zee (TKI-WoZ) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) werken aan een supply chain analyse tool. De Energy Board heeft hieraan meegewerkt: een van onze aanjagers nam deel in de projectgroep.

Dankzij de supply chain analyse tool ontstaat een beter inzicht bij overheden in het palet van Nederlandse bedrijven die een rol kunnen spelen in de offshore windmarkt.

Omgekeerd zien bedrijven welke positie zij kunnen innemen in de keten van bedrijven die betrokken zijn bij de bouw en het onderhoud van windparken. Zo kunnen zij zich beter positioneren en zich een beter beeld vormen van hun potentiële opdrachtgevers. Het is de bedoeling dat de tool dit voorjaar beschikbaar komt (webapplicatie en app). Bedrijven kunnen zich dan aanmelden, zodat ze in het bestand worden opgenomen dat de basis vormt van deze tool.

Het versterken van de supply chain is een icoon van de Energy Board. Later dit jaar organiseert de Energy Board hierover een symposium. Ook komen er waarschijnlijk enkele matchmaking events waarvoor de tool wordt ingezet. (bron: Energy Board Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl