Business Nieuws: 12 mei 2015 Breedband Hollands Kroon wil modern telecommunicatienetwerk op basis van glasvezel

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De coöperatie Breedband Hollands Kroon wil alle inwoners, bedrijven en instellingen (zoals scholen en sportaccommodaties) aansluiten op een modern telecommunicatienetwerk op basis van glasvezel.

Dit zorgt ervoor dat Hollands Kroon vele tientallen jaren, zo niet langer, verzekerd is van het beste communicatie netwerk. Om dit te kunnen realiseren, moet de coöperatie toezeggingen hebben van minstens 50 procent van de bevolking dat men gebruiker wordt van het net. Met de aanleg van het net is een investering van (naar verwachting) ruim 40 miljoen euro gemoeid. Breedband Hollands Kroon streeft ernaar de helft van dat geld door inwoners van Hollands Kroon bijeen te laten brengen met behulp van obligaties. De andere helft komt uit een banklening.

Voor meer informatie kijk op de website: http://breedbandhk.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl