Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 21 mei 2015 Texelse Bierbrouwerij, Abovo Media en Drost Technical Management winnen OVNH 2014-2015

In Hoorn, Oudeschild en Limmen kan de vlag uit. Daar komen dit jaar de winnaars vandaan van de 9e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2014-2015.

Respectievelijk Abovo Media (MKB Groot), Texelse Bierbrouwerij (MKB Midden) en Drost Technical Management (MKB Klein) kwamen in de grote zaal van het Haarlemse theater de Philharmonie als winnaars uit de bus. De publieksprijs ging dit jaar naar Fort Resort Beemster uit Zuidoostbeemster.

In een bijzonder spannende finale, waarin presentator Rens de Jong de finalisten nog de nodige lastige vragen stelde, kwam de jury uiteindelijk tot haar eindoordeel. In de categorie MKB Groot werd Abovo Media verkozen tot winnaar boven Triple IT en Nic. Oud. Texelse Bierbrouwerij versloeg in de eindstrijd van categorie MKB Midden Tony's Chocolonely en Rolan Robotics. Bij MKB Klein won Drost Technical Management het van De Twee Heren en Stam de Kruidenier.

Hoog niveau

De jury had dit jaar een zware opgave, want de kwaliteit van de finalisten was erg groot en de verschillen telkens klein. Belangrijke onderscheidende criteria voor de jury waren onder meer personeelsbeleid, innovatie, creativiteit en financieel beleid. Volgens voorzitter OVNH en tevens jurylid, Jeroen Zwinkels, waren de jurybezoeken telkens zeer inspirerend. "Het is fantastisch om te zien dat Noord-Holland zo'n dynamisch bedrijfsleven kent en dat er steeds weer ondernemingen zijn die ons positief verrassen. Het niveau van alle finalistenen was erg hoog en dan vallen beslissingen op basis van details. Toch waren we unaniem in alle categorieën."

Abovo Media

uit Hoorn is het grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland en biedt diensten op het gebied van media, reclame en online.

De Texelse Bierbrouwerij brouwt al ruim 15 jaar een echt eigen bier op het eiland met ingrediënten van het eiland. Inmiddels zijn er 12 verschillende soorten bier ontwikkeld. Texels Bier is uitgegroeid tot een populaire Nederlandse biersoort die in menige horecagelegenheid verkrijgbaar is.

Drost Technical Management

adviseert, ontwerpt, controleert en beheert alle type installaties die in een gebouw nodig zijn. Van een klimaatinstallatie of ventilatiesysteem tot een hemelwaterinstallatie. En van een elektrotechnische installatie tot een legionella vrije drinkwatersysteem.

Publieksprijs

Winnaar van de Publieksprijs, Fort Resort Beemster , vergaarde ruim 15% van de publieksstemmen. Op de dertig finalisten is een recordaantal van ruim 11.650 stemmen uitgebracht via het online stemformulier. Een verdubbeling van het aantal stemmen van vorig jaar.

Bekijk hier het beeldverslag van RTV Noord-Holland: Reportage Finale-avond OVNH 2013-2014 RTV Noord-Holland http://www.youtube.com/watch?v=Ds1xAq3RRic&feature=youtu.be

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl