Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 27 mei 2015 Den Helder: Fonds voor verbetering beeldkwaliteit bedrijventerreinen (De Schooten, Westoever en Haven Den Helder)

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Eigenaren van panden op de bedrijventerreinen De Schooten, Westoever en Haven Den Helder kunnen van de provincie Noord-Holland subsidie krijgen om hun pand en terrein op te knappen. De provincie heeft hiervoor Ä 270.000,- beschikbaar gesteld.

De subsidie is voor eigenaren van bedrijven die de beeldkwaliteit van hun pand en terrein willen opknappen, gezien vanaf de openbare weg. Het gaat om een bijdrage van 25%, met een maximum van Ä 15.000,-- per pand (excl. btw). De zogeheten Beeldkwaliteitsfondsen Bedrijventerreinen Noord-Holland Noord zijn beschikbaar tot september 2015 2016, maar op is op!

Contact en informatie

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Parkmanagement Hoorn zorgen namens de gemeente voor het beheer en de uitvoering van het Beeldkwaliteitsfonds.

Informatie en het aanvraagformulier zijn te vinden op www.bedrijvenloketkopvannoordholland.nl

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Parkmanagement Hoorn, via of telefonisch (0229) 210706.

Inspiratie opdoen?

Gebruik het Beeldkwaliteitskader! In dit rapport staan talloze voorbeelden van maatregelen waarmee u de beeldkwaliteit kan verbeteren. Het rapport is beschikbaar op de website van het bedrijvenloket - www.bedrijvenloketkopvannoordholland.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl