Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 05 juni 2015 Dertig HIRB aanvragen ingediend voor Noord-Holland Noord

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - ONHN en de gemeenten in Noord-Holland Noord hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan projectvoorstellen en subsidieaanvragen voor het verbeteren van de kwaliteit op bedrijventerreinen met een verouderingsopgave. De tender voor de provinciale subsidieregeling HIRB (Herstructurering en Intelligent Ruimtegebruik Bedrijventerreinen) sloot op 29 april 2015.

Vanuit de regio NHN zijn 30 aanvragen ingediend via de gemeenten. Wanneer de aanvragen door de Provincie Noord-Holland worden gehonoreerd zal er de komende periode wederom stevig worden geïnvesteerd in het verbeteren van het vestigings- en ondernemersklimaat in Noord-Holland Noord.

ONHN heeft de gemeenten ondersteund bij de volgende aanvragen in de regio Kop van Noord-Holland:

Regio Kop van Noord-Holland: Regionale aanvraag voor uitrollen monitor werklocaties € 12.500
Gemeente Schagen Witte Paal/Lagedijk: Fysiek fonds beeldkwaliteit/duurzaamheid € 110.000
  Proces fondsen beeldkwaliteit/duurzaamheid € 5.000

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl