Business Nieuws: 15 juni 2015 Subsidie beeldkwaliteitsfondsen - Let op! voor Industrieweg Middenmeer en Haven Den Oever

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - Heeft u een bedrijfspand op een van de onderstaande bedrijventerreinen? En hebt u plannen om de gevel of uw voorterrein te verbeteren of te renoveren? Wellicht komt u dan in aanmerking voor een stimuleringsbijdrage beeldkwaliteit. Deze kan oplopen tot wel Ä 15.000! Er kan een bijdrage worden aangevraagd tot 30 september 2015 2016. Er is slechts beperkt budget beschikbaar. Wees er daarom snel bij, want op is op!

Welke bedrijventerreinen doen mee?

De regio Kop van Noord-Holland heeft met behulp van een financiële bijdrage van de Provincie Noord-Holland regionale beeldkwaliteitfondsen opgericht. Met deze fondsen kunnen de gevels en voorterreinen van bedrijfspanden op de volgende bedrijventerreinen gerenoveerd worden:

Alles over de voorwaarden en de aanvraag kunt u hier vinden www.bedrijvenloketkopvannoordholland.nl/beeldkwaliteitfondsen.php

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl