Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 21 juli 2015 Seed meets Technology breidt sterk uit 22-25 september 2015

Proeftuin Zwaagdijk logoBron: Proeftuin Zwaagdijk - Op 22, 23, 24 en 25 september 2015 is de tweede editie van Seed meets Technology. Het evenement breidt dit jaar uit tot 25 bedrijven die hun innovaties tonen aan professionals in de zaadsector, internationale wederverkopers van zaden en aanverwante producten, toeleveranciers en telers zowel nationaal als internationaal.

Seed meets Technology is hét evenement dat draait om innovatieve technologie op gebied van zaden. Van coatingsystemen, zaadontsmettingsproeven, rassenassortiment, geautomatiseerde fenotypering, zaadverwerking, specialistische software tot klimaatbeheersing en nieuwe teeltsystemen worden getoond. Deelnemers demonsteren hun innovaties op het proefveld en in een expositieruimte. Initiatiefnemers van deze vakbeurs zijn Proeftuin Zwaagdijk, Seed Processing Holland, Leba en Incotec. Nieuwe deelnemers dit jaar zijn Seminis, Prudac, Bakker Brothers, 30MHZ, Green Simplicity, Certhon, Data Technologies, Fond en Rolan Robotics.

Een meetingpoint voor diverse open dagen bij zaadbedrijven in de Seed Valley regio in dezelfde week noemt de organisatie het evenement. Bezoekers aan Seed meets Technology kunnen hun programma uitbreiden met een bezoek aan bijvoorbeeld de open dagen van Pop Vriend, Bejo Zaden, Syngenta, Sakata en Hazera. Kijk voor meer informatie op www.seedmeetstechnology.com De locatie is centraal gelegen in de regio Seed Valley, Proeftuin Zwaagdijk, Tolweg 13, Zwaagdijk-Oost.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl