Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 23 juli 2015 Schagen: Aannemer gezocht voor aanleg dijktrappen in Petten (2015)

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Nog dit jaar wil gemeente Schagen beginnen met de aanleg van twee nieuwe trappen naar strandopgangen in Petten. De gemeente nodigt dit najaar (2015) een aantal aannemers uit om hiervoor offerte te doen.

Langs de dijk in Petten worden, naast een aantal strandopgangen, aan de landzijde twee trappen aangelegd, één bij de Noorderhazedwarsdijk en één bij het bezoekerscentrum Zand tegen Zee. De gemeente is verantwoordelijk voor de aanleg van toegangen naar het strand aan de landzijde.

Voor beide trappen is door Dijk & Co Landschapsarchitectuur een ontwerp gemaakt.

Dit ontwerp is in de klankbordgroep Petten besproken op 28 april 2015 en die heeft hiermee ingestemd. Het college van burgemeester en wethouders heeft het definitief ontwerp vastgesteld en het ligt nu ter visie, onder meer via overheid.nl. Indien er bezwaren binnenkomen, kan dit leiden tot vertraging in de uitvoering. Voor de aanbesteding worden naar verwachting drie aannemers uitgenodigd, conform het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente. Als alles meezit, kan de uitvoering nog dit jaar beginnen. Uiterlijk voor de start van het toeristenseizoen 2016 moeten de trappen gereed zijn.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl