Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 04 september 2015 De Schooten Plaza: 3e ster Keurmerk Veilig Ondernemen

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Winkelcentrum De Schooten Plaza ontvangt zaterdag 5 september 2015 de derde ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Deze ster is een bekroning voor ondernemers, politie, brandweer en gemeente die samen afspraken hebben gemaakt om het gebied schoon, heel en veilig te houden.

De ster wordt tijdens de wijkmanifestatie De Schooten door wethouder Dirk Pastoor, als wijkwethouder van De Schooten , uitgereikt aan de heer Jacco Kat, eigenaar van supermarkt Albert Heijn in De Schooten Plaza en voorzitter van winkeliersvereniging Schootenplaza.

Wethouder Pastoor: "Den Helder doet het heel goed op het gebied van goede en structurele samenwerking in de winkelcentra. In totaal telt Den Helder nu veertien sterren. Een prachtig resultaat dat te danken is aan de krachtenbundeling van de winkeliers."

De overige sterren zijn toegekend aan: de Helderse Binnenstad (4 sterren) het Ravelijncenter (3 sterren), de Marsdiepstraat (2 sterren) en winkelgebied De Riepel/Loopuytpark (2 sterren).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl