Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 08 september 2015 Spreekuur voor ondernemers in de gemeente Schagen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Vanaf 18 september 2015 houdt André Groot, wethouder Economische Zaken, vrijwel wekelijks een spreekuur voor ondernemers. Het spreekuur wordt telkens gehouden op vrijdag van 08.00 tot 09.00 uur en vindt plaats in de kernen van de gemeente Schagen.

Het eerste spreekuur is vrijdag 18 september 2015 in dorpshuis De Uitkijk in Sint Maartensbrug.

Het spreekuur past in het streven van het college om de relatie met ondernemers te verbeteren. André Groot, wethouder Economische Zaken: “Het spreekuur is vooral bedoeld om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan. Ik praat graag met ondernemers over mogelijke (toekomstige) plannen, economie en werkgelegenheid. Zo hoor ik ook meer wat er speelt en kunnen we desnoods gelijk actie ondernemen. Belangrijk, want als het onze ondernemers goed gaat, is dat ook goed voor de economie. We hebben elkaar hard nodig voor nu en in de toekomst.”

Het ondernemersspreekuur is één van de initiatieven vanuit de gemeentelijke ambitie om de dienstverlening aan ondernemers te verbeteren. Naast het spreekuur wordt er, samen met ondernemers, gewerkt aan verbetering van de informatie op de gemeentelijke website. Dit om te komen tot een zogenaamd digitaal ondernemersloket. Daarnaast blijkt uit de contacten met ondernemers dat zij veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Met de inzet van accountmanagers, bedrijfsbezoeken en het ondernemersspreekuur geven burgemeester en wethouders ook invulling aan deze wensen van de ondernemer.

Data en locaties

De spreekuren worden tot het eind van 2015 gehouden en zijn als volgt:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl