Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 09 september 2015 Den Helder: Secret Scan van winkels - meld uw winkel aan (november 2015)

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - In november 2015 wordt voor de tweede keer in 2015 een Secret Scan gehouden in Den Helder. Dit project is erop gericht om overval en winkeldiefstal tegen te gaan. Een mysteryshopper gaat daarom op pad bij winkeliers die zich hiervoor aanmelden.

De eerdere Secret Scan vond in februari 2015 plaats. Een mysterywinkeldief deed zich, bij de aangemelde ondernemers in de binnenstad, voor als een gewone klant maar wel met de bedoeling om ongeoorloofd iets weg te nemen uit de winkels. Na afloop, tijdens de evaluatieavond, kregen de ondernemers te horen of en wat zij konden doen om hun zaak (nog) veiliger te maken. Dit project is erg goed bevallen bij gemeente, politie en ondernemers.

Vanwege de enthousiaste reacties wil de gemeente Den Helder het project groter aanpakken. Niet alleen de ondernemers uit de binnenstad, maar alle ondernemers uit alle winkelgebieden in Den Helder zijn nu van harte uitgenodigd om een secret scan van hun winkel te laten maken én de evaluatiebijeenkomst bij te wonen op dinsdagavond 17 november 2015.

Uw winkel aanmelden?

Wilt u dat de Mystery Guest ook een veiligheidsscan maakt van uw winkel? Meld u dan aan voor de gratis Secret Scan en kom dinsdagavond 17 november 2015 naar schouwburg De Kampanje. Willemsoord 63. U bent vanaf 18:00 uur van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomst, in het bijzijn van burgemeester Koen Schuiling, laat de mystery winkeldief zien welke artikelen hij heeft kunnen ‘stelen’ en worden de onveilige situaties, zoals overval en inbraakrisico’s, besproken. U en uw medewerkers horen dan ook hoe u winkeldiefstal, overvallen en inbraak kunt voorkomen. Uiteraard krijgen ‘gedupeerde’ ondernemers hun eventuele gestolen goederen terug.

Aanmelden kan bij Nico van de Bovenkamp via e-mailadres . Ook voor meer informatie of als u vragen heeft, kunt u contact met hem opnemen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl