Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 13 oktober 2015 Clusius College Schagen winnaar techniekcompetitie Tata Steel

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Auteur: Clusius College (12 oktober 2015) - 600 derdejaars leerlingen van 20 VMBO-scholen uit Noord-Holland hebben dit jaar deelgenomen aan de techniekcompetitie Check de Techniek van Tata Steel. Na een rondleiding bij het staalbedrijf in IJmuiden zijn de leerlingen op de bedrijfsschool van Tata Steel aan diverse praktijkopdrachten gaan werken.

Daarnaast is een beroep gedaan op hun inzicht bij het oplossen van een aantal technische vraagstukken. Derdeklas leerlingen van het Clusius College uit Schagen hebben de meeste punten verzameld en hebben daarmee dit jaar de eerste prijs in de wacht gesleept. De groep bestaat uit Sil van Vliet, Nick Winkel, Wim Smit, Maikel van Pel, Joep Wit, Remco Kooijman, Sam Dekker, Freek Bruin en Vincent Fontaine. Afgelopen week ontvingen ze de oorkonde bij Tata Steel uit handen van Jeroen Klumper, manager van de Academy van Tata Steel.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl