Business Nieuws: 13 oktober 2015 Clusius College Schagen winnaar techniekcompetitie Tata Steel

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Auteur: Clusius College (12 oktober 2015) - 600 derdejaars leerlingen van 20 VMBO-scholen uit Noord-Holland hebben dit jaar deelgenomen aan de techniekcompetitie Check de Techniek van Tata Steel. Na een rondleiding bij het staalbedrijf in IJmuiden zijn de leerlingen op de bedrijfsschool van Tata Steel aan diverse praktijkopdrachten gaan werken.

Daarnaast is een beroep gedaan op hun inzicht bij het oplossen van een aantal technische vraagstukken. Derdeklas leerlingen van het Clusius College uit Schagen hebben de meeste punten verzameld en hebben daarmee dit jaar de eerste prijs in de wacht gesleept. De groep bestaat uit Sil van Vliet, Nick Winkel, Wim Smit, Maikel van Pel, Joep Wit, Remco Kooijman, Sam Dekker, Freek Bruin en Vincent Fontaine. Afgelopen week ontvingen ze de oorkonde bij Tata Steel uit handen van Jeroen Klumper, manager van de Academy van Tata Steel.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl