Business Nieuws: 20 oktober 2015 NHN: Werk aan de winkel in Castricum gestart

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord logoBron: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord - De detailhandel heeft het niet makkelijk. Ook in Noord-Holland Noord zijn vele voorbeelden van winkelgebieden die niet meer toekomstbestending zijn. De afgelopen 10 maanden heeft het Ontwikkelingsbedrijf NHN in nauwe samenwerking met ondernemers en gemeente Castricum gewerkt aan een visiedocument detailhandel Castricum.

Dinsdagavond 13 oktober 2015 jl. heeft het Ontwikkelingsbedrijf deze visie voor een bomvolle raadszaal gepresenteerd en officieel overhandigd aan OVC voorzitter Wouter den Harder en wethouder Hilbrand Klijnstra. De aanwezige ondernemers hebben waardevolle input geleverd die aan deze visie ten grondslag ligt.

Ondernemers hebben het visiedocument omarmd en gaan hiermee als stuur en gaspedaal de weg op.

Het Ontwikkelingsbedrijf en gemeente Castricum hebben voor een sterk vertrekpunt gezorgd, maar nu ligt de bal ook bij de ondernemers. Ondernemers hebben zich deze avond direct aangemeld voor een werkgroep en de gemeente heeft toegezegd financieel bij te dragen aan een gebiedsmanager, die het proces coördineert en bewaakt, mits ondernemers ook echt aan de bak gaan. En dat gaan ze, van infrastructuur tot sfeer, beleving en ruimtelijke concentratie. De instrumentenkoffer is letterlijk deze avond aangereikt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Brinkman 06-33817886 of Hesther Bouma 06-46745111 Interesse in het visiedocument? Stuur een email naar

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl