Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 21 oktober 2015 Bedrijvengroep Niedorp: Verkiezing Ondernemer vh Jaar 2015

De Bedrijvengroep Niedorp organiseert jaarlijks de verkiezing Ondernemer van het Jaar. Voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar wordt een commissie aangesteld. De commissie nomineert vijf ondernemingen in de omgeving van Niedorp die dat jaar strijden om de titel Ondernemer van het Jaar! Tevens wordt er elk jaar een thema rondom de genomineerden aangegeven.

Er wordt een periode aangesteld wanneer u kunt stemmen op de vijf genomineerden. De winnaar zal uiteindelijk volgen uit de stemming.

De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald.

De stemmentelling gaat als volgt:

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

Genomineerden 2015

Er zijn door de commissie Ondernemer van het jaar bedrijven genomineerd, met als thema 'Van je familie moet je het hebben....vaste waarden voor de gemeenschap'.

Deze genomineerden zijn:

Bedrijfspresentaties van de genomineerden zijn te vinden op www.bedrijvengroepniedorp.nl

Vanaf maandag 7 december 2015 begint de publieksstemming, deze zal duren tot 1 januari 2016. Een ieder kan eenmaal stemmen d.m.v. een volledig ingevuld stemformulier, uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het jaar 2015 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op woensdag 6 januari 2016. (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl