Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 23 oktober 2015 Kenniswerkplaats NHN heeft ruimte voor praktijkopdrachten (voorjaar 2016)

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord logoBron: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord - De Kenniswerkplaats Noord-Holland Noord (NHN) streeft naar een betere samenhang tussen bedrijfsleven en onderwijs. Via het netwerk van de Kenniswerkplaats voeren studenten praktijkopdrachten uit in opdracht van overheid of bedrijven.

Hierdoor sluit het onderwijs beter aan op de vragen uit het bedrijfsleven.

Bijkomend voordeel is dat studenten een beter beeld krijgen van de praktijk én welke carrièrekansen bedrijven in de regio te bieden hebben.

Op 26 november 2015 vindt in Zaandam het Food Innovatie Event - www.amsterdameconomicboard.com/agenda/15917/food-innovatie-event - plaats. De Kenniswerkplaats NHN is door gemeente Zaanstad en de Amsterdam Economic Board gevraagd om het inhoudelijk programma vorm te geven en te begeleiden. Dit is slechts een van de voorbeelden van de mogelijke inzet van studenten.

Voor komend voorjaar is de Kenniswerkplaats nog op zoek naar meer praktijkopdrachten van bedrijven en overheden uit de regio. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Tineke van Schaik of Iris Goedhart .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl