Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 03 november 2015 NHN: Vrijdag 11 december 2015: Kennis in de kas (Agriport A7)

van hollandse bodem logoBron: van Hollandse Bodem - Uniek event op vrijdag 11 december 2015 over Agrifood - Water - Energie in de kassen van Agriport A7. Van Hollandse Bodem organiseert in december 2015 een inspirerend evenement midden in de kas! Tussen jonge planten in aanwas gaan we 3 inspirerende verhalen vertellen die je niet mag missen. De nieuwste inzichten over energie, water en agrifood kun je hier zelf beleven tijdens een fantastische bijeenkomst met professionals in en buiten de regio.

Sprekers

Urgenda directeur Marjan Minnesma
(nr.1 in Duurzame Top 100) gaat ons uitleggen wat de kracht van regionale en lokale ondernemingen is in de groene economie.

Save the date!

Op vrijdag 11 december 2015 organiseren wij een innovatief en inspirerend evenement in het meest moderne Agropark ter wereld: in de kassen van Agriport A7.

Datum: vrijdag 11 december
Tijd: 14:30 - 18:00 uur
Locatie: Barendsen DC op Agriport A7

Meer informatie en aanmelden via regiovanhollandsebodem.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl