Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 10 november 2015 Verplaatsing pluimveebedrijf het Kippenhok gaat volgende fase in

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De verplaatsing van pluimveebedrijf het Kippenhok van de Tussenweg 10 naar de Alkmaarseweg 25 in Middenmeer gaat de volgende fase in. Tijdens deze fase wordt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd.

Ontwerp bestemmingsplan

De ontwerpfase is de tweede fase van de bestemmingsplanprocedure. Vervolgens wordt het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende ontwerpvergunning(en) voor een periode van zes weken ter inzage gelegd. Vanaf maandag 9 november 2015 tot en met 20 december 2015 kunt u de plannen inkijken. In deze periode mag iedereen een zienswijze op het plan indienen. De gemeenteraad neemt daarna een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan en betrekt hierbij alle binnengekomen reacties. Het resultaat van het besluit van de raad wordt vastgelegd in de definitieve versie van het bestemmingsplan.

Ontwikkelingen

De definitieve versie van het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van pluimveebedrijf 'het Kippenhok' mogelijk op locatie Alkmaarseweg 25 in Middenmeer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Veeken onder het algemene telefoonnummer: T 088 - 321 50 00.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl