Business Nieuws: 11 november 2015 Tuinbouw digitaal organiseert meeting ICT voor veredeling en vermeerdering bij Proeftuin Zwaagdijk op 12 November 2015

Proeftuin Zwaagdijk logoBron: Proeftuin Zwaagdijk - 12 NOVEMBER 2015 COMMUNITY MEETING TUINBOUW DIGITAAL - Productinnovatie in de tuinbouwketen start bij de veredeling en vermeerdering van het plantmateriaal. De sector uitgangsmateriaal is met recht een 'hightech' en een 'highknowhow' sector en levert, met jaarlijks vele introducties van nieuwe variëteiten in de groente-, fruit- en sierteeltsector, de basis voor een florerende tuinbouwsector.

Het zal duidelijk zijn dat innovaties ook bij deze bedrijven niet zonder de inzet van moderne ICT hulpmiddelen plaatsvindt. Sterker: het is juist het vakgebied van de 'BIO-INFORMATICA' dat naar verwachting enorme kansen gaat bieden aan de bedrijven die actief zijn in de veredeling en vermeerdering. Ook de inzet van moderne technologie met camerasystemen, sensoren en drones is perspectiefvol.

Reden voor Tuinbouw Digitaal om de eerstkomende Community Meeting te wijden aan het thema ICT voor veredeling en vermeerdering.

We zijn te gast bij de Proeftuin Zwaagdijk (Tolweg 13, 1681 ND Zwaagdijk) midden in de Seed Valley in Noord-Holland.

Jullie zijn welkom vanaf 12:45 uur; het programma start om 13.30 uur:

Het vervolg van deze middag heeft u de keuze uit twee afzonderlijke tracks met een aantal kortere presentaties:

Track 1: ICT voor veredeling

Track 2: ICT voor de vermeerdering

U kunt u aanmelden op www.proeftuinzwaagdijk.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl