Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 25 november 2015 Grote verschillen in proeven spruitkool Proeftuin Zwaagdijk

Proeftuin Zwaagdijk logoBron: Proeftuin Zwaagdijk - Trips en late koolvlieg zijn de grootste knelpunten om kwaliteitspruiten te telen. Wanneer trips niet adequaat wordt bestreden, kan deze plaag hele percelen spruiten waardeloos maken. Door rotte spruiten en versmering van rotte spruiten door aantasting van de late koolvlieg is na de oogst veel kostbaar uitzoekwerk nodig.

Vanuit de kerngroep spruitkool kwam de vraag welke spuitschema's de beste werking hebben op beide plagen. In overleg met de kerngroep spruitkool en adviseurs van Agrifirm, CZAV en Van Iperen werden diverse spuitschema's opgesteld. Hierbij werd gebruik gemaakt van de input van Proeftuin Zwaagdijk die veel ervaring heeft in de bestrijding van trips in sluitkool.

Meer informatie www.proeftuinzwaagdijk.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl