Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 25 november 2015 Den Helder: Bijeenkomst evenementenveiligheid op 1 december 2015

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De gemeente Den Helder houdt op dinsdag 1 december 2015 een bijeenkomst over evenementenveiligheid. Tijdens deze avond geeft de heer Roy Johannink, een deskundige op het gebied van evenementenveiligheid, een presentatie en leidt een discussie aan de hand van prikkelende stellingen. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Deze avond is vooral bedoeld voor organisatoren die weleens een groot evenement organiseren of dit van plan zijn. Hierbij kunt u denken aan festivals, dancefeesten, vechtsportgala's, concerten of braderieën.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Keykeg-zaal van theater de Kampanje, Willemsoord 63. U bent vanaf 19.00 uur welkom, het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22:00. De bijeenkomst wordt geopend door burgemeester Koen Schuiling, die tevens een afsluitende toespraak houdt.

Jaarlijks vinden er in Den Helder vele grote en kleine evenementen plaats. Dat is goed voor het imago van Den Helder, het versterkt de identiteit en de naamsbekendheid op een positieve manier. Het organiseren van evenementen is echter niet altijd even makkelijk.

Gelukkig verloopt een groot deel van deze evenementen veilig, mede door een goede samenwerking tussen organisatoren, politie en gemeente. Toch zorgt juist het onderdeel evenementenveiligheid regelmatig voor knelpunten tijdens de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van evenementen. Belangrijke vraag hierbij is; hoe liggen de grenzen van verantwoordelijkheid ten opzichte van de organisatoren, bezoekers en de gemeente als vergunningverlener? Doel van deze bijeenkomst is hier meer inzicht in te krijgen en te discussiëren met elkaar.

Organisatoren van grote evenementen, zoals hierboven genoemd, die geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen zich aanmelden bij mevrouw N. van Leeuwen-'t Sas, via e-mailadres

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl