Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 25 november 2015 N-H Kwartaalblad: Flexibel inspelen op vestiging bedrijven

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - In de nieuwste editie van het N-H Kwartaalblad vertelt gedeputeerde Jaap Bond hoe de provincie actief bijdraagt aan de vestiging van bedrijven in Noord-Holland.

Jaap Bond: "Soms gaat het om een bedrijf in Nederland dat op zoek is naar ruimte. Een recent succes is Airborne, dat zich heeft gevestigd in IJmuiden. Een voorbeeld van een buitenlands bedrijf is Microsoft, dat naar Agriport A7 in Hollands Kroon is gekomen. Op nog geen uur rijden van de voorzieningen in de metropoolregio is daar nog ongekend veel ruimte."

Andere onderwerpen die in dit nummer aan bod komen zijn onder meer:

Het N-H Kwartaalblad is onderaan dit bericht beschikbaar als gratis download via www.noord-holland.nl.

U kunt zich bovendien aanmelden - www.formdesk.com/pnh/N-H_kwartaalblad - voor gratis automatische toezending van de online versie naar uw e-mailadres, met ingang van N-H Kwartaalblad nr. 4 dat eind dit jaar verschijnt.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl