Business Nieuws: 25 november 2015 N-H Kwartaalblad: Flexibel inspelen op vestiging bedrijven

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - In de nieuwste editie van het N-H Kwartaalblad vertelt gedeputeerde Jaap Bond hoe de provincie actief bijdraagt aan de vestiging van bedrijven in Noord-Holland.

Jaap Bond: "Soms gaat het om een bedrijf in Nederland dat op zoek is naar ruimte. Een recent succes is Airborne, dat zich heeft gevestigd in IJmuiden. Een voorbeeld van een buitenlands bedrijf is Microsoft, dat naar Agriport A7 in Hollands Kroon is gekomen. Op nog geen uur rijden van de voorzieningen in de metropoolregio is daar nog ongekend veel ruimte."

Andere onderwerpen die in dit nummer aan bod komen zijn onder meer:

Het N-H Kwartaalblad is onderaan dit bericht beschikbaar als gratis download via www.noord-holland.nl.

U kunt zich bovendien aanmelden - www.formdesk.com/pnh/N-H_kwartaalblad - voor gratis automatische toezending van de online versie naar uw e-mailadres, met ingang van N-H Kwartaalblad nr. 4 dat eind dit jaar verschijnt.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl