Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 30 november 2015 Den Helder: Groot enthousiasme voor deelname aan Secret Scan project

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Meer dan 63 bedrijven, met in totaal zo'n 270 personen, hebben zich aangemeld voor het Secret Scan project. Niet eerder namen, in Nederland, zoveel ondernemers en medewerkers tegelijk deel aan een Secret Scan project. Bij een Secret Scan bezoekt een 'mystery shopper' de deelnemende ondernemers en scant de veiligheid en beveiliging van hun winkel en de omgeving.

De mystery shopper doet zich voor als een gewone klant, maar ondertussen kijkt hij of zij door de ogen van een crimineel naar situaties die gelegenheid geven tot diefstal. De Secret Scan draait om bewustwording van veiligheidsrisico's en is een methode om te testen in hoeverre een winkel potentiele dieven aanmoedigt.

Eindbijeenkomst

Tijdens de eindbijeenkomst voor ondernemers en medewerkers, op dinsdag 17 november 2015 in schouwburg de Kampanje, laat de mystery shopper op ludieke wijze zien hoe hij of zij zijn/haar slag heeft kunnen slaan. De rechtmatige eigenaren krijgen dan ook de 'gestolen' goederen terug. Daarnaast krijgen de ondernemers praktische tips over hoe zij winkeldiefstal tegen kunnen gaan en die direct toepasbaar zijn in de winkel.

Burgemeester Koen Schuiling is bij de bijeenkomst aanwezig. Hij benadrukt het belang van preventie van winkeldiefstal, overvallen en inbraak. "Het is belangrijk dat onze winkelgebieden veilig zijn. Dat je je prettig voelt als ondernemer én bezoeker. Samenwerking tussen ondernemers en het hebben van een goed netwerk spelen daarin ook een grote rol. Door elkaar te kennen en samen op te trekken, bereik je meer, ook als het gaat om het tegengaan van criminaliteit."

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl