Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 15 december 2015 Laaste dag (15 december 2015): Gemeente Schagen gaat onderzoeken welke wensen en behoeften de ondernemers in Schagen hebben

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Het onderzoek vindt plaats in heel Schagen. Alle ondernemers zullen worden benaderd. Met de uitslag van het onderzoek wil gemeente Schagen beter kunnen inspelen op wat de ondernemers nodig hebben van hun lokale overheid.

Het onderzoek wordt gedaan door Colin Perdok en Matthij van Leersum, vierdejaars studenten Bedrijfskunde MER. Zij studeren onder meer Ďorganisatieadviesí met dit onderzoek als onderdeel van hun studie. Gemeente Schagen heeft het initiatief genomen tot dit onderzoek, omdat zij snel en adequaat willen inspelen op de wensen en behoefte van de ondernemers.

De ondernemers kunnen een enquêteonderzoek verwachten. Via de ingevulde vragen wordt in kaart gebracht wat de wensen en behoeften van de ondernemingen zijn, op dit moment en in de toekomst.

Aan de hand van de uitslag van het onderzoek ziet de gemeente wat zij op dit moment doet om in de wensen en behoeften van ondernemers te voorzien, maar vooral ook wat er nog gedaan moet worden.

De studenten zijn vorige week begonnen met het benaderen van de ondernemers in geheel Schagen. De ondernemers die wordt gevraagd de enquête in te vullen, hebben hiervoor reeds een brief ontvangen. De vragen kunnen worden ingevuld tot 15 december 2015. De uitslag van het onderzoek is te verwachten rond 18 januari 2016.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl