Business Nieuws: 17 december 2015 OFS Stimuleringsfonds duurzame inzetbaarheid personeel

Ondernemers Federatie Schagen (OFS) logoBron: OFS - Tijdens de OFS informatiebijeenkomst over de Participatiewetgeving en duurzame inzetbaarheid van personeel, heeft Kees Mosch (bestuurslid) bekendgemaakt dat de Ondernemers Federatie Schagen (OFS) een stimuleringsfonds heeft opgericht voor ondernemers. Ondernemers kunnen vanaf heden een aanvraag bij de OFS indienen en daarmee kans maken op een bijdrage van Ä 1.000,- voor projecten, plannen of een pilot die tot doel hebben de duurzame inzetbaarheid van het eigen personeel te vergroten. Deze pilots worden in samenwerking met het adviesbureau SBI Formaat opgezet.

In totaal stelt de OFS Ä 5.000,- beschikbaar. De aanvragen zullen door het bestuur van de OFS op originaliteit en toepasbaarheid beoordeeld worden. Ook de eigen financiële inzet voor het project/plan/pilot wordt bij de beoordeling meegewogen. Een aanvraag voor deze bijdrage kan tot 1 februari 2015 2016 worden ingediend bij de OFS via:

De presentatie van het Werkgever Servicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) over o.a. de Participatiewetgeving is te downloaden op www.ondernemendschagen.nl

Aanvullende informatie over het OFS stimuleringsfonds duurzame inzetbaarheid personeel is te vinden via: www.ondernemendschagen.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl