Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 18 december 2015 Sharon Smit per 1 januari 2016 directeur Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPA-NHN)

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Alkmaar, 17 december 2015 - Het bestuur van het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPA-NHN) benoemt met ingang van 1 januari 2016 mevrouw Sharon Smit tot directeur van het RPA-NHN. Voorzitter Elly Konijn is blij met deze benoeming: "Onofficieel vervulde mevrouw Smit de directeursfunctie zowel inhoudelijk als functioneel al langer, met deze benoeming is dat nu ook officieel bekrachtigd."

20151218 SharonSmit.JPG Mevrouw Smit werkt sinds 2003 bij het RPA-NHN. Als manager RPA-NHN was zij verantwoordelijk voor de dienstverlening van het Kennis- en Adviescentrum en het inhoudelijke programma van het RPA-NHN. Het RPA-NHN heeft de ambitie om de regionale samenwerking verder te versterken ten behoeve van een werkende arbeidsmarkt. Daar is een krachtige organisatie voor nodig.

Aansturing door een directeur past daarbij.

Over het RPA-NHN: Samen Sterk voor Werk!

Het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord Holland Noord (RPA-NHN) is een bestuurlijk samenwerkingsverband van gemeenten, UWV, onderwijs, werkgevers- en werknemersorganisaties. Onder het motto 'Samen Sterk voor Werk' pakt het RPA-NHN regionale arbeidsmarktvraagstukken aan.

Actief betrokken bij het RPA-NHN zijn: 17 gemeenten in Noord-Holland Noord, UWV, VNO-NCW, MKB, FNV, CNV, VCP, ROC Horizon College, ROC Kop van Noord-Holland, Clusius College en Hogeschool InHolland. RPA-NHN werkt nauw samen met het Ontwikkelingsbedrijf NHN. Met deze partners voert het RPA-NHN projecten uit die structureel bijdragen aan een duurzame arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl