Business Nieuws: 24 december 2015 Stemmen op dé Ondernemers van het jaar 2015 gemeente Schagen tm 4 januari 2016

Ondernemers Federatie Schagen (OFS) logoBron: OFS - Jaarlijks vindt in de gemeente Schagen de verkiezing van dé ondernemers van het jaar plaats. De verkiezing wordt georganiseerd door de Ondernemers Federatie Schagen (OFS). Ondernemers van de gemeente Schagen kunnen hun stem uitbrengen - www.ondernemendschagen.nl/stemmen - op de genomineerden. Er zullen drie prijzen uitgereikt worden. De drie genomineerden in de categorie RABO Startende ondernemer van het jaar 2015 zijn Crossfit Westenwind, Orthovisio Revalidatiecentrum en Restaurant Stiel. De zes genomineerde bedrijven in de categorieën NHD/Schager Courant prijs en OFS Ondernemer van het jaar 2015 zijn Beukers Bike Centre, Brasserie de Keuken, Koninklijke Vezet, Landgoed Anna's Parck, Schmalz Mannemode en Zabo Plant BV.

Stemmen?!

Alleen ondernemers uit de gemeente Schagen kunnen hun stem uitbrengen op de genomineerde bedrijven in de categorieën Startende ondernemer van het jaar en de Ondernemer van het jaar. De winnaars worden daarmee gekozen door collega ondernemers, wat deze prijs natuurlijk extra waardevol maakt! Ondernemers kunnen tot 4 januari 2016 hun stem uitbrengen via www.ondernemendschagen.nl/stemmen

Verkiezingsuitslag & Netwerkbijeenkomst

Op zaterdagavond 9 januari 2016 zijn alle ondernemers uit de gemeente Schagen welkom op de netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van de verkiezing bekendgemaakt. De bijeenkomst vindt plaats in KDanz (Loet 13 Schagen) en start om 20:00 uur.

Ondernemers kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl