Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 14 januari 2016 Dag van de Tulp op vrijdag 29 januari 2016 in Zwaagdijk

Proeftuin Zwaagdijk logoBron: Proeftuin Zwaagdijk - Op vrijdag 29 januari 2016 organiseren wij voor de vierde keer de Dag van de Tulp in Zwaagdijk. KAVB, Rabobank West-Friesland, PPO Lisse, CNB, Proeftuin Zwaagdijk, Hobaho, Clusius college en InHolland nodigen u hiervoor van harte uit. Gezamenlijk hebben wij een actueel en inspirerend programma samengesteld voor tulpenkwekers en -broeiers. Dagvoorzitter is Mirjam Bus, manager Food & Agri bij Rabobank West-Friesland.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. U kunt dit doen tot en met 26 januari 2016. Meld u aan via het aanmeldformulier op www.proeftuinzwaagdijk.nl/ Dan kunt u ook aangeven welke workshop u wilt volgen. Daar treft u de toelichting aan bij de workshops, de bedrijvenmarkt, Bloembollen vakdagen Flevoland en de Westerkoggeflora.

Programma

Voorafgaand aan de Dag van de Tulp of na afloop kunt u de bloembollen vakdagen Flevoland en de Westerkoggeflora bezoeken.

Locatie

Proeftuin Zwaagdijk, Tolweg 13, Zwaagdijk
www.proeftuinzwaagdijk.nl/

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl