Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 14 januari 2016 Dag van de Tulp op vrijdag 29 januari 2016 in Zwaagdijk

Proeftuin Zwaagdijk logoBron: Proeftuin Zwaagdijk - Op vrijdag 29 januari 2016 organiseren wij voor de vierde keer de Dag van de Tulp in Zwaagdijk. KAVB, Rabobank West-Friesland, PPO Lisse, CNB, Proeftuin Zwaagdijk, Hobaho, Clusius college en InHolland nodigen u hiervoor van harte uit. Gezamenlijk hebben wij een actueel en inspirerend programma samengesteld voor tulpenkwekers en -broeiers. Dagvoorzitter is Mirjam Bus, manager Food & Agri bij Rabobank West-Friesland.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. U kunt dit doen tot en met 26 januari 2016. Meld u aan via het aanmeldformulier op www.proeftuinzwaagdijk.nl/ Dan kunt u ook aangeven welke workshop u wilt volgen. Daar treft u de toelichting aan bij de workshops, de bedrijvenmarkt, Bloembollen vakdagen Flevoland en de Westerkoggeflora.

Programma

Voorafgaand aan de Dag van de Tulp of na afloop kunt u de bloembollen vakdagen Flevoland en de Westerkoggeflora bezoeken.

Locatie

Proeftuin Zwaagdijk, Tolweg 13, Zwaagdijk
www.proeftuinzwaagdijk.nl/

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl